Oulujärven Lomakylä – Näkemistä, kokemista ja tekemistä pidenpäänkin lomailuun

Oulujärven lomakylä sijaitsee merellisen ja kirkasvetisen Oulujärven rannalla, Säräisniemellä, Oulun ja Kajaanin puolivälissä. Upea hiekkaranta ja metsäiset jäkäläkankaat takaavat elämyksiä ja nautinnollisia hetkiä lomailijoille.

Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme!

Majoitu mukavasti

Tarjoamme majoituskäyttöön 2 ja 4 hlön perusleirintämökkejä sekä vaativampaan lomailuun 6 henkilölle varusteltua lomamökkiä. Caravaanareille ja telttailijoille löytyvät sähköistetyt paikat rannan välittömässä läheisyydessä.

Asiakkaita palvelevat kioskikahvio sekä grilli- ja keittokatokset. Alueella on myös rantasauna sekä soutuvene ja aivan ihana uimaranta. Puhdas, kirkasvetinen Oulujärvi pitkine ja mataline dyynihiekkarantoineen sopii erityisesti lapsiperheiden lomanviettoon.

Paljon tekemistä

Matala, puhdas hiekkaranta, mahdollistaa uimisen lisäksi monenlaiset vesileikit. Voit pelata rantalentopalloa ja vesitennistä, sulkapalloa ja krokettia, petangueta ja mölkkyä. Tietysti meiltä löytyy myös se perinteinen tikkataulu!

Meillä onnistuu myös kalastaminen, sillä Oulujärvi on monen mielestä yksi parhaimpia vetouistelujärviä maassamme. Runsas ja monipuolinen kalakanta takaa onnistumisen elämyksiä. Meiltä voit ostaa kalastusluvat Oulujärvelle Säräisniemen kalastuskunnan vesialueelle.

Luonto lähellä

Oulujärven retkeilyalueen saaret taukopaikkoineen ja Rokuan kansallispuisto sekä laajat soidensuojelualueet antavat luonnonystävälle rajattomat retkeily-mahdollisuudet.

Luonto on aidosti lähellä. Metsäinen kangasmaasto antaa erinomaisen mahdollisuuden liikkua luonnossa ja nauttia luonnon antimista. Hyvät marjastus- ja sienestysmaat löytyvät leirintäalueen läheisyydestä. Herkkutatin voit löytää jopa leirintäalueen maastosta. 

Avoinna kesällä

Oulujärven lomakylän leirintämökit ja muut majoitusmahdollisuudet ovat avoinna kesäkuukausien ajan. Muuna aikana palvelumme ovat käytettävissä tilauksesta.

 

Tervetuloa!

Yhteystiedot

Oulujärven lomakylä

Vuolijoentie 891
91760 Säräisniemi
Sijaintimme kartalla

Puh: 040 501 1439
email: esa.hannukainen@kajaani.net

Voit ottaa yhteyttä myös sähköisellä lomakkeellamme!

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.